E-sportsadvokaterne.dk

E-sport er på hastig fremmarch, og vi oplever øget interesse og nysgerrighed fra både unge og ældre i takt med, at succeshistorier og store pengepræmier trækker overskrifter i medierne. Samtidig er e-sport ved at opnå anerkendelse som ”rigtig” sport på både nationalt og internationalt niveau. F.eks. blev det danske CS:GO hold, Astralis, nomineret til Årets Jubelscene i Sport 2017.

Også skatteretligt er det værd at bemærke, at Skatterådet i et bindende svar fra d. 28. marts 2017 har bekræftet, at en professionel e-sportsudøver kan indskyde penge på en sportspension. Dermed er e-sport anerkendt som ligestillet med anden sport.

Ligesom i al anden professionel sport er der indenfor e-sport mange juridiske faldgruber, griske bagmænd etc., og fordi e-sporten stadig er et ungt og ureguleret marked med globale perspektiver, er det særdeles vigtigt at få kompetent rådgivning, inden et potentielt eventyr bliver til et mareridt.

Advokatfirmaet.dk kan hjælpe både gamere, investorer, sponsorer og andre interessenter med opstart og drift af professionelle e-sportshold, herunder udfærdigelse af kontrakter samt rådgivning i forbindelse hermed:
  • Organisation (ApS, IVS, etc.)
  • Spillerkontrakter
  • Sponsorkontrakter
  • Rettigheder (brand, varemærke, domænenavn, etc.)
Advokatfirmaet.dk er sportens rådgivere og har stor erfaring med at rådgive forbund, organisationer, klubber og udøvere indenfor en bred vifte af sportens juridiske discipliner. Vores advokater er dybt forankret i sporten via tillidshverv og netværk.
Kontakt Tommy Olesen for yderligere information og vejledning.

Brug for hjælp?

Har du brug for rådgivning eller anden form for juridisk assistance, så book et møde allerede idag

Advokat (H), Partner