Historie

Advokatfirmaet.dk er med en historie, der kan spores helt tilbage til 1888, et af Aalborgs ældste advokatfirmaer. Vi har dermed igennem mere end 125 år haft konstant fokus på at rådgive vores klienter med den optimale medarbejderstab.

Hos Advokatfirmaet.dk sørger vi hele tiden for at skabe og stille en højkompetent medarbejderstab til rådighed for vores klienter – inden for alle relevante specialer. Det betyder, at vi har en stab af dedikerede og betroede medarbejdere, der også hver for sig igennem bestyrelsesarbejde og erhvervsorganisationer er solidt integreret i Aalborgs erhvervsliv. Vi har erfaring med, at den kombination sikrer vores klienter den bedst tænkelige og mest relevante juridiske rådgivning.

Vi havde i mere end 40 år adresse på hjørnet af Boulevarden og Algade i centrum af Aalborg, hvorefter vi i 2018 flyttede til Gøteborgvej 18. Du er altid velkommen til at besøge vores kontorer, ligesom vi også meget gerne kigger forbi hos dig eller din virksomhed.

I dag

Vi er et moderne advokatfirma med en historie, som betyder meget for os og virksomhedens dyder. Vi fremstår derfor altid som din kompetente og professionelle medspiller. Samtidig søger vi altid at være effektive og skabe værdi i netop din situation – vi møder altid mennesket og virksomheden, hvor de er. Advokatfirmaet.dk beskæftiger i dag 23 medarbejdere, hvoraf 11 er jurister, der besidder en ekspertise, som gør virksomheden i stand til at løse de problemer, der måtte opstå hos vores klienter. Du kan læse mere om vores fagområder her.