Historie

Advokatfirmaet.dk er med en historie, der kan spores helt tilbage til 1888, et af Aalborgs ældste advokatfirmaer. Vi har dermed igennem mere end 125 år haft et konstant fokus på at kunne rådgive vores klienter med den bedst mulige medarbejderstab.

Hos Advokatfirmaet.dk sørger vi hele tiden for at skabe og stille den bedst mulige medarbejderstab til rådighed for vores klienter – inden for alle relevante specialer. Det betyder, at vi har en stab af dedikerede og betroede medarbejdere, der også hver for sig gennem bestyrelsesarbejde og erhvervsorganisationer er solidt integreret i Aalborgs erhvervsliv. Vi har erfaring med, at den kombination sikrer vores klienter den bedst mulige og mest relevante juridiske rådgivning.

Vi har gennem mere end 40 år haft adresse på hjørnet af Boulevarden og Algade i centrum af Aalborg. I 2018 flyttede vi til Gøteborgvej 18. Du er altid velkommen til at besøge vores kontorer, ligesom vi også meget gerne kigger forbi hos dig eller din virksomhed.

I dag

Vi er et moderne advokatfirma med en historie, som betyder meget for os og virksomhedens dyder. Vi fremstår derfor altid som din kompetente og professionelle medspiller. Samtidig søger vi altid at være effektive og skabe værdi i netop din situation – vi møder altid mennesket og virksomheden, hvor de er. Advokatfirmaet.dk beskæftiger i dag 23 medarbejdere, hvoraf 11 er jurister, der besidder en ekspertise, som gør virksomheden i stand til at løse de problemer, der måtte opstå hos vores klienter. Du kan læse mere om vores fagområder her.