OM OS

Værdiskabende proaktiv rådgivning.

 

Værdier

Kompetent og værdiskabende rådgivning er det absolut vigtigste hos Advokatfirmaet.dk. Vi stræber altid efter at være fagligt opdateret inden for vores felter og dermed hele tiden blive bedre til at bistå vores klienter på bedst mulig vis. Den vigtigste ressource i vores virksomhed er derfor vores medarbejdere.

Som klient hos Advokatfirmaet.dk kan du forvente at få rådgivning, som er:

  • Kompetent og professionel
  • Effektiv og værdiskabende
  • Proaktiv

Vi lægger stor vægt på at være en medspiller og rådgiver i det daglige liv – om det er i din virksomhed eller i det private. Vi tænker fremad og arbejder altid på at udvikle varige løsninger, der bidrager positivt til dig eller din virksomhed og som giver ”value for money”.
For os betyder det meget at møde vores klienter med åbenhed og respekt. Det betyder selvfølgelig også, at vores klienter kan forvente, at vi er en fortrolig medspiller. Det er sådan, vi mener, at det gode samarbejde opstår. Og på vores kontor arbejder vi struktureret og målrettet på at skabe det bedste resultat i hver eneste sag.

Advokatfirmaet.dks advokater er inddelt i fagspecifikke teams, så du altid får hjælp af den advokat, der er specialist inden for din sags fagområde. Med andre ord; vi sætter en ære i at levere kompetent og værdiskabende rådgivning – altid i din øjenhøjde. Desuden er fortrolighed, tavshedspligt og loyalitet tillige en selvfølge i vores sagsbehandling.

SAMFUNDSANSVAR

Advokatfirmaet.dk er bevidste om at tage et samfundsansvar og gøre sig fortjent til omverdenens tillid. Det er et grundlæggende princip i et retssamfund, at den enkelte borger har rimelig adgang til at få juridisk bistand uanset den pågældendes økonomiske situation. Vi har sat et mål for vores sociale ansvar, og ønsker at bidrage til at retssamfundets ambition realiseres.

Advokatfirmaet.dk yder i dag et vigtigt bidrag ved løbende at yde retshjælp ved advokatvagten og samtidig ved at tilbyde gratis første rådgivning ved ældresagen og iværksættere. Vi er bevidste om, at advokater er omdrejningspunktet for borgeres retssikkerhed, og tager derfor advokatbranchens samfundsansvar alvorligt.

Desuden ønsker Advokatfirmaet.dk i vidt muligt omfang, at skabe en rummelig arbejdsplads, der giver diversitet og fleksibilitet.

Brug for hjælp?

Har du brug for rådgivning eller anden form for juridisk assistance, så book et møde allerede idag

Advokatfuldmægtig
Advokat (H), Partner
Advokat (H), Partner