KLIENTER UDTALER

Erhvervsrådgivning

Inwido Denmark, CEO Mads Storgaard

Vi har i Inwido Denmark gennem længere tid anvendt Advokatfirmaet.dk og advokat Anders Bredgaard i en række rådgivningssager og tvister. Det er vigtigt for os, at vi har adgang til umiddelbar og tæt rådgivning, som altid tager udgangspunkt i en realistisk vurdering af de enkelte sagers risici, fremtidsperspektiver og den øvrige forretningsmæssige indflydelse på vore virksomheder. Denne rådgivning får vi med den lokale forankring hos Anders Bredgaard.

Iværksætter

Kim Jensen, and ICE ApS, Iværksætter gennem Vækst og Iværksætter Programmet under Væksthus Nordjylland

“Jeg blev anbefalet Anders Bredgaard, ved Advokatfirmaet.dk, gennem væksthus Nordjylland. Det viste sig at være en god anbefaling. Jeg har brugt Anders rigtig meget i perioder, grundet mit nye selskabs udfordring med partneraftaler, både før og under stiftelse af selskabet, hvilket blev lidt komplekst. Specielt har jeg som iværksætter været glad for den problemløsende indstilling, som har været mere fokuseret på resultat end at tælle VIP-klip. Så jeg kan kun anbefale Anders til andre iværksættere."

Medarbejderne

Da Advokatfirmaet.dk til stadighed arbejder på at være ”Byens bedste advokatvirksomhed” har advokatfirmaet indgået et samarbejde med Jysk KursusCenter ApS vedrørende medarbejderudvikling.

"Jysk KursusCenter ApS har i dette samarbejde oplevet top engagerede og motiverede medarbejdere, der i en hvilken som helst situation er i stand til at holde ”hovedet koldt og hjertet varmt”. Det er vores oplevelse, at medarbejderne hos advokatfirmaet, har fokus på ”det hele menneske” i deres bestræbelser på at hjælpe kunden. Dette kommer blandet andet til udtryk gennem professionel og målrettet rådgivning, der sikrer den mest optimale løsning, målt både i kroner, kvalitet og integritet".

Dorte Saugstrup, stifter og ejer af: www.jyskkursuscenter.dk