INTERNATIONALT SAMARBEJDE

Advokatfirmaet.dk har siden 2010 været medlem af organisationen International Law Firms (ILF), som er en international sammenslutning af uafhængige advokatvirksomheder.

ILF blev grundlagt i 1998 og er siden da vokset til at omfatte cirka 70 virksomheder fra 50 forskellige lande verden over. Sammenslutningen fortsætter med at udvide med flere medlemmer, hvor det skønnes strategisk fordelagtigt. Potentielle medlemmer screenes omhyggeligt for at sikre, at de har den nødvendige ekspertise og erfaring for at kunne arbejde på et kvalitetsmæssigt højt niveau, og udvise den fleksibilitet og effektive repræsentation, som skal være kendetegnende for ethvert ILF-medlem.

På de årlige internationale og regionale konferencer, drøfter medlemmerne muligheden for at kunne tilbyde en endnu bedre service til hinandens klienter til en konkurrencedygtig pris. Medlemmerne står også til rådighed for at hjælpe i situationer, hvor de ikke selv måtte have den nødvendige ekspertise, ved at henvise andre lokale virksomheder, der kan løfte opgaven.

Se mere om ILF på www.ilflaw.com