Med en historie, der kan spores helt tilbage til 1888, er Advokatfirmaet.dk et af Aalborgs ældste advokatfirmaer. Vi har gennem vores mere end 125 års historie haft et konstant fokus på at kunne rådgive vores klienter med den bedst mulige medarbejderstab.

Hos Advokatfirmaet.dk sørger vi hele tiden for, at skabe og stille den bedst mulige medarbejder stab til rådighed for vores klienter – inden for alle relevante specialer. Vi har derfor en stab af dedikerede og betroede medarbejdere, der også hver for sig er solidt integreret i Aalborgs erhvervsliv, gennem bestyrelsesarbejde og erhvervsorganisationer. Med den kombination har vi erfaring med at kunne sikre vores klienter den bedst mulige og mest relevante juridiske rådgivning.

Gennem mere end 40 år har vi haft adresse på hjørnet af Boulevarden og Algade i centrum af Aalborg. I år 2018 er vi flytte til Gøteborgvej 18. Du er altid velkommen til at besøge os på vores kontorer, lige som vi på samme måde lige så gerne kigger forbi hos dig eller din virksomhed.

I dag
Vi er et moderne advokatfirma med en historie, som betyder meget for os og virksomhedens dyder. Vi fremstår derfor altid som din kompetente og professionelle medspiller. Samtidig søger vi altid at være effektive og skabe værdi i netop din situation – vi møder derfor altid mennesket og virksomheden, hvor du er.
Advokatfirmaet.dk beskæftiger i dag 23 medarbejder, hvoraf 11 er jurister, der besidder en ekspertise, som gør virksomheden i stand til at løse det problem, der måtte opstå hos klienterne. Du kan læse mere om vores fagområder her (http://www.advokatfirmaet.dk/DK/Vi%20tilbyder.aspx)