< Tilbage

Inkassoafdelingen16-02-2017 - 10:55

Har du styr på dine debitorer, læs mere her

I vores inkassosager vil det løbende bliver vurderet, hvilket skridt der vil være det mest hensigtsmæssige i netop jeres sag. Det er vores erfaring, at en virksomhed med et fast inkassosamarbejde vil opleve, at fordringsinddrivelsen bliver mere effektiv og samtidig mindre tidskrævende.


Advokatfirmaet.dk er RKI autoriseret, hvilket bl.a. giver mulighed for at foretage indberetninger til RKI, samt søge kreditoplysninger.

De fleste virksomheder løber ind i dårlige betalere!

 

Derfor er det vigtigt at være tilknyttet en samarbejdspartner, der er opdateret på lovområdet. Overlad dette til os som professionel partner, og fokuser på dét jeres virksomhed er bedst til.

 

Hvis I er interesseret, sender vi gerne vores nye folder om ”Effektiv inddrivelse”, hvori I bl.a. kan læse om, hvad I selv kan gøre for at være med til at sikre, at inddrivelsen bliver mest effektiv og tidsbesparende samt oplysning om en inkassosags forløb her hos os.

 

Er I interesseret i et besøg?

Vi kommer gerne ud og besøger jer, hvis I kunne tænke jer en gennemgang af jeres rykkerprocedure, hvorefter vi kan komme med eventuelle forbedringer eller ændringer. Jeres virksomhed kan selv gøre rigtig meget for at sikre betaling - få disse råd med på vejen ved vores besøg. Det er ganske uforpligtende.

 

Vidste du for eksempel, at det siden 1. marts 2013 har været muligt at opkræve et såkaldt kompensationsbeløb ved betalingsmisligholdelse i erhvervsforhold. Gebyret kan opkræves udover rykkergebyr og kan allerede ved selve betalingsmisligholdelsen tilføjes skyldners gæld til jer.

 

Ring til Advokatfuldmægtig Kim Anjerstjerne Jensen på 96 31 62 39 eller Juridisk sagsbehandler Malene Højland Andersen på telefon 96 31 62 63 eller send os en mail på ma@advokatfirmaet.dk for at høre nærmere om dette og meget andet.

< Tilbage